Bevers

Bevers zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Zij spelen samen met o.a. Stuiter in dorp Hotsjietonia, dat de basis van het thema vormt. Bij de bevers staan spel en creativiteit centraal. Kinderen leren samen met andere kinderen te spelen.

 • Voor wie

  Voor wie

  Gemengd van 5 tot 7 jaar.

 • Tijden

  Tijden

  Zaterdag van 14:00 tot 16:00

 • Leiding

  Leiding

  Merel, Bart, Tycho, Josien, Melissa

Activiteiten

Bevers spelen samen met Stuiter in het dorp Hotsjietonia. Daar ontmoeten ze Bas Bos en Rebbel, Noa en Stanley, Rozemarijn en Professor Plof, Keet en Fleur Kleur, Sterre en Steven Stroom en de dieren. Elke week beleef je samen met je bevervrienden de leukste avonturen bij Scouting. Geen opkomst is hetzelfde! Je doet steeds verschillende dingen en zo leer je elke week iets nieuws. Van broodjes bakken bij het kampvuur, speurtochten lopen, hutten bouwen tot het maken van bijzondere kunstwerken.

Op kamp

De bevers gaan één keer per jaar op kamp. Dan logeren ze twee nachtjes in een grote tent op het grasveld bij het clubhuis.

Verder met Scouting

Na de bevers gaan jongens naar de welpen en meisjes naar de de esta’s. Daar gaan ze voor het eerst op kamp in een ander gebouw of tent, leer je knopen leggen en samenwerken in kleine groepjes. Welpen en esta’s doen veel spelletjes en maken leuke knutselwerkjes.

Meer info?

Kom zaterdagmiddag eens langs, neem contact op of kijk in de agenda wat we de komende tijd voor bijzondere dingen gaan doen. Je kunt ook op www.scouting.nl/bevers kijken voor meer algemene informatie over Scouting en bevers.