Word lid!

Leuk dat je overweegt om lid te worden! Iedere week zorgt de speltakleiding voor een leuke en uitdagende opkomst en één keer per jaar gaan we op kamp, misschien binnenkort ook met jou. Natuurlijk weet je nog niet gelijk of Scouting wat voor jou is, daarom mag iedereen vrijblijvend komen kijken bij de wekelijkse opkomsten. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt voor het eerst kennis met 'Scouting' en de groep. Mocht je het na drie keer kijken toch niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je lid en kun je iedere week komen. Weet je al zeker dat je lid wilt worden? download dan hier het inschrijfformulier en lever hem in.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Geen geld om mee te doen?

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op scouting, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.

Het Jeugdfonds kan de contributie, scoutfit, weekenden en het zomerkamp betalen. Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester via penningmeester@bosgeest.nl om dit te regelen.

 

Je kunt je komst afstemmen door contact op te nemen via het formulier op de pagina ‘Contact’, zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Bij de speltakken kun je meer informatie vinden over de verschillende groepen met leeftijdscategorieën. Ook kan je specifiek de speltak die bij jou past al benaderen via de speltak pagina’s.


Inschrijven en uitschrijven

Door het inschrijfformulier in te vullen wordt je lid van Scouting Bosgeest. Er is dan een financiële verplichting van €92,50 per jaar via een automatische incasso.

Wil je geen lid meer zijn van Scouting Bosgeest, geef het door aan de leiding. Ook is het belangrijk dan een bericht te sturen naar secretaris@bosgeest.nl